Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Iedere transactie die een vennootschap verricht, heeft gevolgen voor de vennootschapsbelasting. Deze belasting kent vele bijzondere regelingen en uitzonderingen en is continue aan wijzigingen onderhevig. Wij staan u daarom graag bij. Wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk dan op de pagina Vennootschapsbelasting.

Transfer Pricing

Bij Transfer Pricing komt heel wat kijken. Niet alleen documentatie, ook een goed beleid op het gebied van Financial Transactions en Tax Valuations is van groot belang. Onze experts hebben verschillende tools en technologieën ontwikkeld om dit voor u een stuk makkelijker te maken. U vindt er meer informatie over op de pagina Transfer Pricing. 

Tax Accounting

Naast Transfer Pricing is er Tax Accounting. Dit is een vakgebied binnen het jaarrekeningenrecht. Het bevat de regels om uw belastingpositie in de jaarrekening te bepalen. Hier komt veel specialistische kennis bij kijken. De professionals van Meijburg & Co hebben deze kennis. Dus vraagt u zich af hoe uw belastingpositie in de jaarrekening ervoor staat? Benader dan onze specialisten via de pagina Tax Accounting.

Innovatiebox

Heeft u werknemers die speur- en ontwikkelingswerk (oftewel S&O) gaan uitvoeren? Dan kan uw bedrijf via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl, een S&O-verklaring aanvragen. Dit moet u wel doen voorafgaand aan het innovatieproject. Veelal kan het ontwerpen of ontwikkelen van software u ook een S&O-verklaring opleveren. Check de pagina Innovatiebox voor meer informatie.

Fiscaal advies nodig?

Kijk op de betreffende pagina van het specialisme waar u hulp bij nodig heeft. Daar vindt u de contactgegevens van onze experts. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken en uw vraagstuk samen op te pakken.

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.