People Services

Altijd up-to-date van het laatste People Services nieuws?

Volg People Services ook op LinkedIn

Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe generaties op de werkvloer, verdergaande technologisering, de ontwikkeling naar flexibele werkmodellen: vraagstukken waarop je als onderneming een antwoord moet vinden. Zijn organisaties in staat om toptalent te werven en te behouden? Voldoet het beloningsbeleid van organisaties aan de nieuwe economische en maatschappelijke ontwikkelingen? Zijn de mobiliteitsprogramma’s op orde? Maakt ESG onderdeel uit van de beloningsstrategie? Vast of flexibel? Werken waar men wilt?

Welke uitdaging de onderneming ook heeft en waar ook ter wereld deze zich voordoet, ons wereldwijde KPMG-netwerk van specialisten heeft de kennis en expertise om bij te staan. Van planning op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid tot ondersteuning bij immigratieprocedures en advisering over arbeidsmarktvraagstukken en beloningsbeleid; ons team is vastbesloten om alles ‘in control’ te houden.

Advies nodig?

Links & Downloads

Aankomende events

01
Mar

Webcast - Transfer Pricing Controversy in the Financial Transactions Area: Insights from Recent Dutch Jurisprudence

05
Mar

Bijeenkomst - People Services Reward Atelier

14
Mar

Webcast - Fiscale HR & Payroll Update

14
Mar

Webcast - 'Verduidelijking bewijslast toepassing btw-nultarief bij grensoverschrijdende goederenleveringen'

14
Mar

Webcast - Fiscale actualia voor woningcorporaties

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.