Inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting is met zijn boxenstructuur, diverse vrijstellingen en persoonsgebonden aftrekken zeer complex.

Contact

Vrijwel iedereen die in Nederland woont, werkt of inkomen uit Nederland heeft krijgt te maken met de inkomstenbelasting. Het gaat dan om het belasten van bijvoorbeeld loon uit dienstbetrekking, winst uit onderneming, inkomen als DGA of inkomen uit sparen en beleggen.

Fiscaal advies inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting is met zijn boxenstructuur, diverse vrijstellingen en persoonsgebonden aftrekken zeer complex. Inkomen uit het buitenland kan dit nog verder compliceren, bijvoorbeeld omdat u met belastingverdragen te maken krijgt. De specialisten van Meijburg & Co helpen u met advies, fiscale procedures en kunnen de aangifte inkomstenbelasting voor u verzorgen. Uw fiscale zaken zijn dan optimaal geregeld.

Advies of hulp nodig? Meijburg & Co helpt jou

Heeft u hulp of advies nodig bij het bepalen van uw positie voor de inkomstenbelasting? Heeft u inkomsten uit het buitenland en wilt u graag advies over het voorkomen van dubbele belasting? Of wilt u in het algemeen een optimale fiscale positie? In al deze gevallen zijn de professionals van Meijburg & Co u graag van dienst. Of u nu een vermogende particulier, ondernemer of directeur-grootaandeelhouder bent: wij loodsen u graag door het woud van fiscale bepalingen. Zo wijzen wij u de beste fiscale route.

Links & Downloads

Aankomende events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

30
Nov

Webcast - Woningcorporaties | Onderzoek fiscaliteit in de jaarrekening

07
Dec

Webcast - Schijnzelfstandigheid in de zorg

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.