Inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting is met zijn boxenstructuur, diverse vrijstellingen en persoonsgebonden aftrekken zeer complex.

Contact

Vrijwel iedereen die in Nederland woont, werkt of inkomen uit Nederland heeft krijgt te maken met de inkomstenbelasting. Het gaat dan om het belasten van bijvoorbeeld loon uit dienstbetrekking, winst uit onderneming, inkomen als DGA of inkomen uit sparen en beleggen.

Fiscaal advies inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting, met zijn boxenstructuur, diverse vrijstellingen en persoonsgebonden aftrekken, is zeer complex. Inkomen uit het buitenland kan dit nog verder compliceren, bijvoorbeeld door belastingverdragen. De specialisten van KPMG Meijburg & Co bieden expertise in advies, fiscale procedures en kunnen de aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Zo zijn de fiscale zaken optimaal geregeld.

Advies nodig?

Hulp of advies nodig bij het bepalen van de positie voor de inkomstenbelasting? Zijn er inkomsten uit het buitenland en is er behoefte aan advies over het voorkomen van dubbele belasting? Of is er interesse in het bereiken van een optimale fiscale positie in het algemeen? In al deze gevallen staan de professionals van KPMG Meijburg & Co klaar om te helpen. Of het nu gaat om vermogende particulieren, ondernemers of directeur-grootaandeelhouders, zij loodsen graag door het woud van fiscale bepalingen om de beste fiscale route te vinden.

Links & Downloads

Aankomende events

01
Mar

Webcast - Transfer Pricing Controversy in the Financial Transactions Area: Insights from Recent Dutch Jurisprudence

05
Mar

Bijeenkomst - People Services Reward Atelier

14
Mar

Webcast - Fiscale HR & Payroll Update

14
Mar

Webcast - 'Verduidelijking bewijslast toepassing btw-nultarief bij grensoverschrijdende goederenleveringen'

14
Mar

Webcast - Fiscale actualia voor woningcorporaties

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.