Global Compliance Management Services (GCMS)

Elk bedrijf moet aan lokale compliance-verplichtingen voldoen. Wij kunnen u daarbij op een efficiënte en kosteneffectieve manier helpen. De professionals van onze Global Compliance Management Services-praktijk (GCMS) staan voor u klaar. Lees hier meer over onze diensten.

Contact team

GCMS met kennis, ervaring én toewijding

De Global Compliance Management Services-praktijk van Meijburg & Co en KPMG bestaat uit een wereldwijd netwerk van toegewijde professionals. Deze professionals hebben de kennis en ervaring om in te spelen op het uitdagende en steeds veranderende kader van regelgeving rond fiscale en financiële verslaglegging. Zij zijn daarom als specialisten als geen ander in staat diensten rond centraal gecoördineerde compliance outsourcing te verlenen aan multinationale bedrijven.

Global compliance management als mogelijkheid voor transformatie

U als klant op efficiënte en effectieve wijze helpen om aan uw lokale complianceverplichtingen te voldoen vormt de kern van onze GCMS-diensten. Zo krijgt u met de GCMS-praktijk beter zicht en vat op uw wereldwijde complianceverplichtingen. Niet minder belangrijk is dat wij global compliance management zien als een kans voor transformatie. We streven naar een hoogwaardige compliance-dienstverlening. Dat doen we door standaardmethoden, standaardprocessen en innovatieve technologieën bij elkaar te brengen. Daarnaast zorgen we dat u aan uw lopende complianceverplichtingen voldoet.

Gebalanceerde compliance management diensten

Meijburg & Co en KPMG investeren in lokale, regionale en mondiale dienstverlening. Zo kunnen wij een dienstverleningsmodel bieden dat optimaal tegemoet komt aan uw behoeften rondom compliance management. Dankzij ons wereldwijde technologiegestuurde netwerk vinden wij de juiste balans tussen gecentraliseerde en lokale compliance-dienstverlening. Dat doen we met een gecoördineerd GCMS dienstenpakket dat garant staat voor de hoogste kwaliteit compliance-diensten.

GCMS: brug tussen uw data en onze kennis van compliance management

Dankzij het gecoördineerd dienstenpakket overbruggen wij de kloof tussen de data die u hebt en de specialistische kennis van compliance management die u ontbeert. Meijburg & Co werkt met u samen aan het ontwikkelen van een effectieve strategie voor het verzamelen van data die zowel uw als onze data- en systeemcapaciteit volledig benut. Op dit specifieke terrein wordt technologie steeds belangrijker. Wij hebben samen met KPMG een programma ontwikkeld om te investeren in datatechnologie op lange termijn. En we weten hoe en wanneer we dit moeten inzetten.

Links & Downloads

Aankomende events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

07
Dec

Online - Btw-sessie | Einde jaar betekent: tijd voor het BUA!

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.