People Services

Altijd up-to-date van het laatste PS nieuws?

Volg ons ook op LinkedIn

Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe generaties op de werkvloer, verdergaande technologisering, de ontwikkeling naar flexibele werkmodellen: vraagstukken waarop je als onderneming een antwoord moet vinden. Ben je in staat om toptalent te werven en te behouden? Voldoet jouw beloningsbeleid aan de nieuwe economische en maatschappelijke ontwikkelingen? Zijn jouw mobiliteitsprogramma’s op orde? Maakt ESG onderdeel uit van jouw beloningsstrategie? Vast of flexibel? Werken waar je wilt?

Welke uitdaging jouw onderneming ook heeft en waar ook ter wereld deze zich voordoet, ons wereldwijde KPMG-netwerk van specialisten heeft de kennis en expertise om je bij te staan. Van planning op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid tot ondersteuning bij immigratieprocedures en advisering over arbeidsmarktvraagstukken en beloningsbeleid; ons team is vastbesloten om jou ‘in control’ te houden.

Upcoming events

10
Oct

Seminar - KPMG België-Nederland Desk Seminar 2023

10
Oct

Webcast - Btw-actualiteiten

09
Nov

Seminar - Transfer Pricing Seminar 2023

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.