People Services

Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe generaties op de werkvloer en de effecten van de pandemie op arbeidsbeleving roepen vele vragen op. Vraagstukken waarop u als onderneming een antwoord moet vinden. Bent u in staat om toptalent te werven en te behouden? Voldoet uw beloningsbeleid nog aan de nieuwe economische en maatschappelijke ontwikkelingen? Voldoen uw mobiliteitsprogramma’s? Maakt ESG onderdeel uit van uw beloningsstrategie?  Vast of flexibel? Werken waar je wil?

Welke uitdaging uw onderneming ook heeft en waar ook ter wereld, ons wereldwijde netwerk van specialisten heeft de kennis en expertise om u bij te staan. Van planning op gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid, tot ondersteuning bij immigratieprocedures en advies over beloningsbeleid; ons team is vastbesloten om u ‘in control’ te houden.

Upcoming events

30
May

Bijeenkomst - Transfer pricing for retail and consumer companies

01
Jun

Webcast - De concrete invulling van het fiscaal monitoringplan

08
Jun

Webcast - Btw-sessie | Een btw-boekenonderzoek: wat nu?!

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.