Shruti Satya

Shruti's focus ligt op operationele transfer pricing en tax-technologygerelateerde projecten, maar zij is ook betrokken geweest bij tal van andere transferpricingzaken, waaronder APA’s, wereldwijde documentatie, advisering en geschillenbeslechting. Daarnaast heeft zij met buitenlandse KPMG-kantoren nauw samengewerkt aan verschillende wereldwijde transferpricingprojecten.

Shruti werkt voor een breed scala aan nationale en internationale cliënten die actief zijn in sectoren en industrieën zoals de sportartikelensector, telecom, industriële producten, consumentengoederen, elektronica, scheepvaart en de olie- en gasindustrie.

Ook is zij  gespecialiseerd in BEPS 2.0.-gerelateerde zaken en werkt nauw samen met de BEPS 2.0-leiderschapsgroep binnen KPMG. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op BEPS 2.0-seminars. Als BEPS 2.0-specialist helpt Shruti cliënten bij het uitstippelen van het toekomstige pad voor hun bedrijf vanuit een BEPS 2.0-perspectief.

Shruti heeft veertien jaar ervaring op het gebied van transfer pricing. Sinds haar indiensttreding bij Meijburg in 2016 heeft zij intensief met cliënten samengewerkt tijdens haar detacheringen als inhouse transferpricingadviseur binnen Nederland. Voordat zij bij Meijburg in dienst trad, werkte zij voor verschillende Big Four-adviesbureaus in India.

Specialismen

  • Transfer Pricing

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.