Tax Technology

Tax Technology stands for the use of technology in the tax function. Check here all information about this theme.

Webcast Mandatory Disclosure Rules (DAC6): laatste stand van zaken

Lees verder

Interview met Unilever over de toekomst van belastingen

In het nieuwe KPMG RAAD Magazine is Loek Helderman, partner van KPMG Meijburg & Co, in gesprek met de CFO en EVP Global Tax & Treasury van Unilever over de (toekomstige) veranderingen in de belastingfunctie.

Lees verder

Laat u geld liggen op basis van Tax Equalization? – Tax Technology biedt inzicht!

In de wereld van grensoverschrijdende arbeid is een zogeheten tax equalization afspraak een gebruikelijke afspraak tussen werkgever en werknemer. Op basis van deze afspraak betaalt een werknemer gedurende de uitzending niet meer of minder belasting, dan de verschuldigde belasting wanneer deze in zijn of haar thuisland was blijven wonen of werken. 

 

Lees verder

Wij helpen u bij Tax Transformation

Bent u werkzaam op de fiscale afdeling van een multinational? Dan krijgt u zeker te maken met Tax Transformation. De Tax Transformation-praktijk (TT) van Meijburg & Co en KPMG helpt fiscale afdelingen bij het managen van de toenemende uitdagingen waar zij vandaag de dag mee te maken krijgen.

Lees verder

Beheers uw belastingrisico's met Tax Control

Ondernemers, bestuurders, toezichthouders, investeerders en andere, soms onverwachte stakeholders hebben steeds meer aandacht voor belastingen en belastingrisico’s. Zij verwachten dat een onderneming haar belastingrisico’s beheerst via Tax Control. Met een 'tax control framework' (TCF) kunt u uw fiscale risico’s beheersen met risico inventarisaties en zo uw fiscale kansen benutten.

Lees verder

Proces managementtools: KPMG LINK 360

Heeft u van KPMG LINK 360 gehoord? Deze handige procesmanagementtool is precies wat u nodig heeft bij het managen van uw internationale fiscale en financiële compliance verplichtingen.

Lees verder

GCMS: Global Compliance Management Services

Elk bedrijf moet aan lokale compliance-verplichtingen voldoen. Meijburg & Co en KPMG kunnen u daarbij op een efficiënte en kosteneffectieve manier helpen. De professionals van onze Global Compliance Management Services-praktijk (GCMS) staan voor u klaar. U leest hier meer over onze diensten op het gebied van global compliance management.

Lees verder

Statistische steekproeven en belastingadvies

Als ondernemer of instelling wilt u graag in control zijn op allerlei gebieden: van het realiseren van uw doelstellingen tot aan fiscale processen. Dat laatste is niet alleen voor uw onderneming of instelling van belang, maar ook voor de Belastingdienst. Maar hoe laat u de Belastingdienst zien dat u uw fiscale zaken goed op een rijtje heeft? Statistische steekproeven zijn daar een onmisbaar hulpmiddel voor.

Lees verder

Video: technology in tax departments

Bekijk hoe KPMG Meijburg & Co deze ontwikkeling inzet ten behoeve van haar klanten.

Lees verder
© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.