Horizontaal Toezicht

Horizontaal toezicht biedt grote ondernemingen maar ook midden- en kleinbedrijven, hun fiscale adviseurs en de Belastingdienst de kans vooraf afspraken te maken over fiscale vraagstukken en het indienen van aangiftes.

Horizontaal Toezicht

Bekijk ook onze Horizontaal Toezicht specialismepagina!

Lees meer

Webcast | Wat gaat er veranderen onder het doorontwikkeld Horizontaal Toezicht?

Lees verder

Fiscale beheersing voor woningcorporaties

Wat betekent dit voor u? Neem deel aan onze webcast!

Lees verder

Vraag de whitepaper horizontaal toezicht aan!

Laat uw gegevens achter en ontvang de whitepaper 'horizontaal toezicht; wat betekent het voor u'. Deze whitepaper is opgesteld naar aanleiding van ons horizontaal toezicht seminar. Tijdens dit seminar gaven Jaap Zoon (directeur Grote ondernemingen) en Hans Rijsbergen (projectleider) van de Belastingdienst en Eelco Brakeboer (tax director) van Meijburg & Co uitgebreid tekst en uitleg over de doorontwikkeling van horizontaal toezicht.

 

Lees verder

Horizontaal Toezicht Belastingdienst

Horizontaal toezicht biedt grote ondernemingen maar ook midden- en kleinbedrijven, hun fiscale adviseurs en de Belastingdienst de kans vooraf afspraken te maken over fiscale vraagstukken en het indienen van aangiftes. Met meer zekerheid voor bedrijven over hun fiscale positie, een verbeterde kwaliteit van aangiften en voorkoming van dubbel werk tot gevolg.

Lees verder

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.