Horizontaal Toezicht

Horizontaal toezicht biedt grote ondernemingen maar ook midden- en kleinbedrijven, hun fiscale adviseurs en de Belastingdienst de kans vooraf afspraken te maken over fiscale vraagstukken en het indienen van aangiftes.

Vraag de whitepaper horizontaal toezicht aan!

Laat uw gegevens achter en ontvang de whitepaper 'horizontaal toezicht; wat betekent het voor u'. Deze whitepaper is opgesteld naar aanleiding van ons horizontaal toezicht seminar. Tijdens dit seminar gaven Jaap Zoon (directeur Grote ondernemingen) en Hans Rijsbergen (projectleider) van de Belastingdienst en Eelco Brakeboer (tax director) van Meijburg & Co uitgebreid tekst en uitleg over de doorontwikkeling van horizontaal toezicht.

 

Lees verder

Horizontaal Toezicht Belastingdienst

Horizontaal toezicht biedt grote ondernemingen maar ook midden- en kleinbedrijven, hun fiscale adviseurs en de Belastingdienst de kans vooraf afspraken te maken over fiscale vraagstukken en het indienen van aangiftes. Met meer zekerheid voor bedrijven over hun fiscale positie, een verbeterde kwaliteit van aangiften en voorkoming van dubbel werk tot gevolg.

Lees verder

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.