Martine Moor

Ervaring
Martine heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale adviespraktijk. Haar cliënten zijn actief in diverse sectoren, waaronder retail, financial services, vastgoed en overheidsondernemingen. Ze is verantwoordelijk voor de advisering op het gebied van vennootschapsbelasting en voor de Nederlandse tax compliance van internationaal opererende cliënten. Martine staat haar cliënten regelmatig bij tijdens controles en tax audits, is een ervaren gesprekspartner voor de fiscus bij het afsluiten van vaststellingsovereenkomsten en heeft meerdere procedures gevoerd.

Naast deze werkzaamheden is zij regelmatig spreker op internationale seminars, en heeft zij gepubliceerd in internationale vakbladen.

Martine heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en US and International Tax Law aan de New York University School of Law. Ze was in 2001 gedetacheerd bij KPMG in Frankfurt am Main.

Naast haar bestuursfunctie bij KPMG Meijburg is ze tevens lid van de German Desk en initiatiefneemster en supporter van het Meijburg-netwerk Women in Control.

Specialismen

  • EU verdragsvrijheden en staatssteun
  • Vennootschapsbelasting

Marktsectoren

  • Financial Services
  • Publieke sector
  • Vastgoed

Landendesks

  • Germany desk

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.