RAAD Magazine nr. 14 over arbeidskrapte

20 december 2022
RAAD

KPMG presenteert de vijfde digitale editie van het RAAD Magazine. Deze staat in het teken van krapte op de arbeidsmarkt. Een actueel thema waar veel sectoren mee te maken hebben en die leidt tot een veranderend speelveld tussen werkgever en werknemer. Hoe speel je daar als bedrijf op in? Wat maakt bedrijven aantrekkelijk? Wat vinden werknemers belangrijk? Aan deze en andere vragen besteedt KPMG aandacht in deze editie.

Ruben Froger, partner bij KPMG Meijburg & Co, zette in 2003 de eerste stappen in zijn loopbaan. Sinds die tijd is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Van work in an office naar work from anywhere. Een verandering met grote gevolgen. Lees hier zijn bespiegelingen daarover.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.