Expert Guides: Tax Leaders 2020 - 2021

9 juli 2020
Tax leaders 2020

Wilbert Kannekens, managing partner KPMG Meijburg & Co en Loek Helderman, Partner KPMG Meijburg & Co zijn door de Tax Expert Guide uitgeroepen tot Tax Leader 2020 - 2021. De gids kwam tot stand in samenwerking met de Expert Guides, ITR en World Tax.

Tax Expert Guide 

Expert Guides identificeert jaarlijks ’s wereld toonaangevende advocaten, adviseurs en juristen. De gidsen zijn belangrijk voor belastingspecialisten, managers en decisionmakers bij het vinden van specialistisch advies.

Onderdeel hiervan is de Tax expert Guide, die dit jaar voor de 13e keer verschijnt. Deze gids is dé internationale publicatie binnen het fiscale vakgebied waarin de meest toonaangevende en meest gerespecteerde belastingadviseurs in 74 rechtsgebieden worden gepresenteerd.

Klik hier voor de PDF versie van de Tax Expert Gids met vanaf pagina 46 Tax Leaders Loek Helderman en Wilbert Kannekens.

De selectie

Wereldwijd worden zakenlieden, klanten en experts uit het vakgebied benaderd om personen voor te dragen die volgens hen als Tax Leader moeten worden aangemerkt. Op basis van hun motivatie en aanvullende informatie over de expertise, technische kennis, reputatie, innovatie en bijdrage aan de ontwikkeling van hun praktijkgebied wordt bepaald of de professional in de gids wordt opgenomen.

Q&A Tax Policy  

In de Tax Expert Guide geven Helderman en Kannekens hun visie op Tax Policy ontwikkelingen voor overheden en multinationals.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.