Actualiteitentraining fiscale positie in de jaarrekening 2022

Dinsdag 15 november 2022, Uden
Dinsdag 22 november 2022, Zwolle

Aanmelden

Ben je betrokken bij de fiscale positie in de jaarrekening van jouw woningcorporatie en wil je goed voorbereid zijn? Meld je dan aan voor onze ‘Actualiteitentraining fiscale positie in de jaarrekening 2022’. 

Tijdens de training zal door Arjan Nieborg en Mieke Verhappen (beiden KPMG Meijburg & Co) worden ingegaan op de basisbeginselen van tax accounting alsmede op verschillende fiscale actualiteiten en hoe deze tot uitdrukking komen in de fiscale positie in de jaarrekening 2022. Je kunt hierbij denken aan de recente jurisprudentie inzake de vermindering verhuurderheffing, de afkoop van een interest rate swap, maar ook aan de Vestia leningruil en discussies met de Belastingdienst met betrekking tot de voorziening groot onderhoud. Ten slotte zal ook een voorproefje gegeven worden van het onderzoek ‘fiscale verantwoording jaarverslagen 2021’, uitgevoerd op basis van de jaarverslagen 2021 van de corporaties die deel uitmaken van De Vernieuwde Stad (publicatie wordt later in november uitgebracht).’

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Locaties en data

Wij bieden de training op de volgende drie locaties aan:

Locatie Datum Tijd
     
Uden, Van der Valk 15 november 2022 13.00 - 17.00 uur
Zwolle, Van der Valk 22 november 2022 13.00 - 17.00 uur

Mochten er onverhoopt restricties van toepassing zijn als gevolg van coronamaatregelen, dan wordt de training op de genoemde momenten aangeboden in de vorm van een webcast.

 

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.