Belastingplan 2024

Maatregelen uit het Belastingplan 2024 en belangrijke wijzigingen tijdens de parlementaire behandeling, overzichtelijk op een rij.

Hoofdlijnen Belastingplan 2024 voor Familie & Bedrijf op twee pagina’s

Wij hebben een overzicht van twee pagina’s gemaakt van de maatregelen en enkele andere (fiscale) ontwikkelingen die van belang zijn voor familiebedrijven.

Prinsjesdag 2023: wijzigingen voor de loonheffingen en arbeidsmarktontwikkelingen

In ons memorandum gaan wij in op de belangrijkste voorgestelde wijzigingen voor de loonheffingen en op arbeidsmarktontwikkelingen.

Het Belastingplan 2024 op twee pagina’s

Wij hebben een overzicht van de maatregelen uit het pakket Belastingplan 2024 voor u op twee pagina’s gezet.

Fiscale maatregelen voor 2024

In ons memorandum hebben wij de hoofdlijnen van de voorgestelde maatregelen per onderwerp uiteengezet. Ook hebben we een overzicht van de maatregelen op twee pagina’s gemaakt.

Volg de ontwikkelingen omtrent het Belastingplan 2024

Het is weer Prinsjesdag geweest. Op 19 september 2023 heeft het demissionaire kabinet het Belastingplan 2024 met de fiscale maatregelen voor 2024 bij de Tweede Kamer ingediend.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.