Transfer pricing in tijden van de Corona pandemie - een artikel van onze experts

20 mei 2020
Containers

Transfer pricing in tijden van crisis

De opkomst van de COVID-19-pandemie was snel en onvoorspelbaar. De volledige impact van deze crisis is nog niet bekend, maar is nu al aanzienlijk. De wereldwijde ontwrichting van het bedrijfsleven en de economie kunnen een directe invloed hebben op de verrekenprijzen van multinationale ondernemingen (MNO's). Daarom kan het nodig zijn om uw transferprijsbeleid te herzien. Op de korte termijn zijn liquiditeits- en kasbeheer belangrijke punten voor MNO's.

Onze transfer pricing experts Dianne Berry, Marcus Chadderton en Eduard Sporken schreven een artikel over de mogelijke transferpricingimplicaties waarover u zou moeten nadenken als het gaat om de impact van de COVID-19-crisis.

Het volledige artikel vindt hier.

Vraagt u zich af hoe bedrijven in de COVID-19-crisis omgaan met hun transfer pricing?

KPMG Meijburg & Co organiseert op 11 juni 2020 een webcast om de eerste ervaringen met u te delen en uit te werken wat andere MNO's doen. Daarnaast geven we u belangrijke aandachtspunten bij het beoordelen welke stappen u in uw bedrijf kunt overwegen.

Klik hier om u in te schrijven voor onze webcast 'transfer pricing in tijden van crisis'.

Verhinderd voor dit event?

Bezoek onze evenementenpagina voor mogelijk andere evenementen over dit onderwerp of neem contact op met een van onze experts met vragen over uw transfer pricing-beleid in tijden van crisis.

 

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.