Shipping en offshore

Meijburg & Co voorziet u graag van belastingadvies binnen de complexe regelgeving van deze veelzijdige sector.

 

Staatssteun: Commissie stemt in met verlenging van wijzigingen in Nederlandse tonnagebelastingregel

Wijzigingen van cruciaal belang voor ondernemingen die de gunstige Nederlandse tonnagebelastingregeling toepassen.

Lees meer

De balans opmaken: het BEPS Action Plan in relatie tot het concept “control over risk”

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Oktober 2020

Welkom bij deze derde Shipping & Offshore Update van 2020, waarin wij u informeren over mondiale ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor bedrijven in de gehele sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Juni 2020

Welkom bij deze tweede Shipping & Offshore Update van 2020, waarin wij u informeren over mondiale ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor bedrijven in de gehele sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Februari 2020

Beste lezer,

Dit is de eerste editie in 2020 van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector. Hierin informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen die actueel en relevant zijn voor de sector.
 

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - December 2019

In deze vijfde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Staatssteun: Commissie stemt in met verlenging van wijzigingen in Nederlandse tonnagebelastingregel

De Europese Commissie heeft in het kader van de EU-regels inzake staatssteun toestemming verleend voor de verlenging van drie wijzigingen in de Nederlandse tonnagebelastingregeling tot 31 december 2028.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Oktober 2019

In deze vierde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - September 2019

In deze derde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Juni 2019

In deze tweede editie van onze nieuwe Tax Update voor de Shipping & Offshore sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.