Shipping en offshore

Meijburg & Co voorziet u graag van belastingadvies binnen de complexe regelgeving van deze veelzijdige sector.

 

Staatssteun: Commissie stemt in met verlenging van wijzigingen in Nederlandse tonnagebelastingregel

Wijzigingen van cruciaal belang voor ondernemingen die de gunstige Nederlandse tonnagebelastingregeling toepassen.

Lees meer

Tax Update Shipping & Offshore - Juni 2020

Welkom bij deze tweede Shipping & Offshore Update van 2020, waarin wij u informeren over mondiale ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor bedrijven in de gehele sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Februari 2020

Beste lezer,

Dit is de eerste editie in 2020 van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector. Hierin informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen die actueel en relevant zijn voor de sector.
 

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - December 2019

In deze vijfde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Staatssteun: Commissie stemt in met verlenging van wijzigingen in Nederlandse tonnagebelastingregel

De Europese Commissie heeft in het kader van de EU-regels inzake staatssteun toestemming verleend voor de verlenging van drie wijzigingen in de Nederlandse tonnagebelastingregeling tot 31 december 2028.

Lees verder

Shipping en offshore

Shipping en offshore is een veelzijdige sector. Op belastinggebied kenmerkt deze markt zich door diverse regelingen. De meest bekende hiervan zijn het tonnageregime en de afdrachtvermindering voor zeevarenden. Ook zijn er specifieke regels, bijvoorbeeld over werkzaamheden buitengaats. U kunt als ondernemer in deze sector gemakkelijk verdwalen in deze complexe regelgeving.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Oktober 2019

In deze vierde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - September 2019

In deze derde editie van onze Tax Update voor de Shipping & Offshore-sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Juni 2019

In deze tweede editie van onze nieuwe Tax Update voor de Shipping & Offshore sector informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen, die actueel en relevant zijn voor de sector.

Lees verder

Tax Update Shipping & Offshore - Mei 2019

Dit is de eerste editie van onze nieuwe Tax Update voor de Shipping & Offshore sector. Hierin informeren wij u over nationale en internationale ontwikkelingen, uiteenlopende jurisprudentie, wetsvoorstellen en praktijkervaringen.

Lees verder

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.