Loes Brilman

Loes kwam in 2017 bij Meijburg & Co in dienst als belastingadviseur na eerder vier jaar te hebben gewerkt voor een van de andere Big 4-accountantskantoren. Ze adviseert multinationals in diverse sectoren, waaronder de energiesector en de olie- en gasindustrie.

Loes heeft ervaring op uiteenlopende belastinggebieden, zowel in een binnenlandse als internationale context. Haar focus ligt daarbij op Nederlandse vennootschapsbelasting en Nederlandse bronbelasting op dividenden. Dit omvat zaken als renteaftrek, deelnemingsvrijstelling, regels voor fiscale eenheden, de Innovatiebox en efficiënte fiscale (acquisitie)structurering. Loes is lid van de Meijburg-kennisgroepen Fiscal Unity, ATAD2 en Pillar 2 Tax Knowledge.

 

Ervaring en lidmaatschappen

- Executive LLM European and International Tax Law, International Tax Center Leiden (2021)

- Post-graduate-graad US Tax Law, International Tax Center Leiden (2015)

- Fiscale Economie, Tilburg University (2013)

- Bedrijfskunde, Universiteit van Twente (2010)

- Lid van de Nederlandse vereniging van belastingadviseurs

Specialismen

  • Digitale Economie
  • EU recht
  • Fusies & Overnames (M&A)
  • Internationaal belastingrecht
  • Vennootschapsbelasting

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.