Jens Lamberg Karreman

Jens richt zich op Greenfield-rulings en geschillenbeslechtingsinstrumenten op het gebied van belastingen en verrekenprijzen, zoals onderlinge overlegprocedures (‘mutual agreement procedures’; MAP’s), bilaterale investeringsverdragen (‘bilateral investment treaties’; BIT’s) en gezamenlijke boekenonderzoeken (‘joint audits’).

Voordat Jens bij Meijburg & Co in dienst kwam, heeft hij tien jaar voor de Belastingdienst gewerkt in verschillende functies. Van 1999 tot 2004 werkte hij in het APA/ATR-team van de Belastingdienst in Rotterdam, waar hij zich specialiseerde in internationale structuren en gerelateerde transfer-pricingkwesties. Jens heeft nog steeds uitstekende contacten bij het APA/ATR-team en fungeert voor Meijburg & Co hierbij dan ook als contactpersoon.

Jens is werkzaam in de internationale (vennootschapsbelasting)praktijk en is daarnaast transferpricingspecialist. Tevens is hij voorzitter van de landendesk Centraal- en Oost-Europa.

Jens is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en van de International Fiscal Association (IFA).

Specialismen

  • Tax Controversy & Litigation
  • Transfer Pricing
  • EU arbitrage
  • Vennootschapsbelasting

Landendesks

  • Central & Eastern Europe desk

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.