Heleen Snieders

Partner Immigration

Heleen trad in 1999 bij KPMG Meijburg & Co in dienst als relocatie- en immigratiespecialist en heeft ruime ervaring met het adviseren van talrijke bekende (multinationale) bedrijven in diverse sectoren en bedrijfstakken, waaronder ICT, financiën en de petrochemische industrie. Ze geeft ook advies over internationale mobiliteit, met name als het gaat om immigratie wereldwijd, in Nederland en in de EU.

Heleen is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de Nederlandse immigratiepraktijk.

Heleen heeft uitvoerige kennis en praktijkervaring op het gebied van relocatie, uitzendingsbeheer, personeelsbeloningen, sociale zekerheid, leveranciersbeheer en dagelijkse coördinatie van expatpopulaties waaronder wereldwijde coördinatie van immigratiediensten.

Haar deskundigheid als immigratiespecialist wordt ook door de Nederlandse immigratieautoriteiten erkend en ze wordt regelmatig uitgenodigd om ideeën aan te dragen voor nieuw en bestaand immigratiebeleid en -programma’s. Vanwege haar goede relatie met de Nederlandse immigratieautoriteiten hebben onze klanten vaak het verzoek gekregen om deel te nemen aan specifieke proefprogramma’s op het vlak van immigratie om procedures te verkorten en papierwerk te verminderen.

Heleen is actief betrokken bij het Global Immigration-netwerk van KPMG en is lid van de stuurgroep Immigratie.

Specialismen

  • People services

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.