Trotse hoofdsponsor tentoonstellingen Eye Filmmuseum

20 juni 2022
sponsoring Eye

Cultuur staat aan de basis van innovatie en verandering. Kunstenaars zijn bij uitstek in staat om bestaande patronen te doorbreken, te verrassen en te bezielen. Energie die resoneert met de Meijburg motivatie om  onze (toekomstige) medewerkers, onze relaties en de samenleving te prikkelen.

Wij zochten in dit licht naar strategische sponsorpartijen die beweging in de samenleving op gang brengt en daarmee inspiratie geeft tot vernieuwing en verandering.

We zijn er trots op om in Eye Filmmuseum de partij te hebben gevonden die onze sponsorvisie en doelstellingen omarmt en helpt realiseren. Met meer dan veertigduizend films, van klassiekers en kaskrakers tot cultfilms, is Eye Filmmuseum een belangrijk beheerder van uniek en wereldwijd relevant erfgoed.

De komende drie jaar verbinden wij ons als hoofdsponsor aan de tentoonstellingen.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.