OESO Update: 'Unified Approach' kansrijk voor acceptatie

2 februari 2020
Digital Economy 2

Op 31 januari gaf de internationale Organisatie van Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) een update op het voorstel voor een mondiale belastingheffing van multinationals: ‘Unified Approach’.

Jaap Reyneveld, partner KPMG Meijburg & Co: “Het ziet er naar uit dat de ‘Unified Approach’ van de OESO een goede kans heeft om op mondiaal niveau geaccepteerd te worden. Dit zal impact hebben op zowel techbedrijven als meer traditionele multinationals.”

Eerste bevindingen op OESO Update

Zie onze eerste bevindingen op de OESO Update in onze one-pager (Engels). U kunt deze hier downloaden.

Roundtable maart/april

In maart/april organiseren wij een roundtable bijeenkomst over de laatste OESO ontwikkelingen en wat deze kunnen betekenen voor techbedrijven en multinationals. Interesse? Dan kunt u zich vooraf inschrijven via deze link. U zult t.z.t. een uitnodiging voor deze roundtable bijeenkomst ontvangen.

Informatie

Wilt u weten wat de impact van de OESO-ontwikkelingen op uw business kunnen zijn? U kunt dan gerust contact opnemen met een van onze experts op het vlak van belastingen en digitale economie: Robert van der Jagt, Sinan Gelici, Jaap Reyneveld of Charlotte Straatman. Of uw (vaste) contactperson binnen KPMG Meijburg & Co.
 

Meer lezen over Digitale Economie?

Bekijk onze topic-pagina

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.