Meijburg al één jaar trotse sponsor van Het Concertgebouw!

6 juli 2023
piano

Ter ere van dit jubileum brachten wij een klein stukje Concertgebouw naar ons kantoor in Amstelveen. Pianist Jan Willem Rozenboom gaf in de centrale hal een daverend mini-concert op een wel hele bijzondere vleugel. Deze revolutionaire vleugel ziet er namelijk niet alleen prachtig uit, maar kan ook nog eens zelf spelen. 

Na een korte demonstratie opende onze bestuursvoorzitter Erik Velthuizen, samen met Simon Reinink (direct van Het Concertgebouw) het mini-concert. Pianist Jan-Willem vertolkte vervolgens in 20 minuten drie prachtige stukken. Met de welbekende hit ‘Brabant’ die, hij destijds voor Guus Meeuwis componeerde, werd verrassend en vol enthousiasme afgesloten.
Dit smaakt in ieder geval naar meer…op een mooie voorzetting van deze samenwerking!

Let’s inspire!

Ook komende twee jaren zijn wij nog trotse sponsorpartner van Het Concertgebouw en daarnaast van het Eye Filmmuseum en Fotografiebeurs Unseen. Met deze partnerships bekrachtigen we niet alleen het doel om de culturele sector te ondersteunen, maar ze bieden ons ook de mogelijkheid om studenten, medewerkers en relaties te inspireren. Film, kunst en muziek hebben immers de interesse van een breed publiek en weet mensen te raken. 

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.