Het Eye Filmmuseum

Hoofdsponsor Tentoonstellingen

For your eyes only!

Cultuur staat aan de basis van innovatie en verandering. Het Eye Filmmuseum blijkt keer op keer in staat om nieuwe visies te ontwikkelen en ons op nieuwe en frisse manieren naar de dingen te laten kijken in de ruimste zin van het woord, door te beleven, te voelen en te ontdekken. Eye is schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van de film en de kunst van het bewegend beeld.

KPMG Meijburg & Co presenteert zich als hoofdsponsor van de tentoonstellingen. Met deze samenwerking streven wij ernaar deze beweging in onze samenleving tot stand te brengen en te houden. Hiermee openen wij het venster voor een andere, prikkelende blik op de wereld.

Bezoek huidige tentoonstelling Eye Filmmuseum

Eye Filmmuseum presenteert een tentoonstelling en omvangrijk filmprogramma rondom het werk van de gevierde Duitse filmmaker Werner Herzog. Met zijn onorthodoxe oeuvre – dat ruim zeventig speelfilms, documentaires en shorts omvat – weet Herzog het publiek al ruim een halve eeuw lang te fascineren met onvergetelijke verhalen, beelden en personages. Zijn films bieden inzicht in de relatie tussen mensen en de chaotische wereld om hen heen, en in de oneindige onverschilligheid van de natuur ten opzichte van het menselijk bestaan. De tentoonstelling 'The Ecstatic Truth' is te bezichtigen t/m 1 oktober 2023.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.