Interview Charlotte Zandvoort voor Financial Focus

18 januari 2022
CN

Interview met BOR-expert Charlotte Zandvoort

Bij het schenken of vererven van een familiebedrijf komt er veel op u af. Als u het goed aanpakt, komt u in aanmerking voor de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR). Namens Meijburg staan wij hiervoor geregeld onze cliënten met raad en daad bij.

Dikwijls worden wij echter ook benaderd voor onze expertise door partners uit ons netwerk. Zo heeft in dit geval een samenwerking van Meijburg Director Charlotte Zandvoort met ABN AMRO Mees Pierson geleid tot een interview voor Financial Focus.

Hulp bij een fiscaal succesvolle bedrijfsoverdracht?

Wist u dat slechts één op de drie familiebedrijven de overdracht naar de volgende generatie overleeft? Als u het stokje wilt overdragen, maar óók als hierover nog nooit gesproken is, dan raden wij u aan om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen.

Bekijk hier de vijf belangrijkste voorwaarden voor de bedrijfsopvolgingsregelingmaak kennis met ons BOR-team of plan vrijblijvend een oriënterend gesprek in

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.