Internationaal fiscaal geschil

7 februari 2023

Soms komen belastingplichtigen terecht in disputen of geschillen met belastingautoriteiten. De marktgroep Tax Controversy van KPMG Meijburg & Co helpt ondernemingen om geschillen voor te zijn, of op te lossen. Een instrument hierbij is het opstarten van een MAP (Mutual Agreement Procedure). Dit is een onderlinge overlegprocedure tussen overheden om belastinggeschillen op te lossen. Meijburg is expert op het gebied van MAP’s en arbitrage.

De toegevoegde waarde van het tijdig aanhaken van een belastingadviseur zit in het strategiestuk. Als ik een bepaald traject in ga, wat gebeurt er dan? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat kost het en wat lost het wel of niet op? Meijburg heeft een antwoord op die vragen.

Lees hier het interview met Marc Temme en Jens Lamberg Karreman waarin zij vertellen welke oplossingen en middelen onze belastingadviseurs kunnen inzetten om multinationale cliënten te helpen bij onder meer geschilbeslechting.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.