Tax Sustainability

Op dinsdag 5 juli heeft ons Tax Sustainability webinar plaatsgevonden met als thema ESG: Why tax departments should care.

De wereld verandert, vooral op het gebied van energie, klimaat en grondstoffen. Environmental, Social en Governance (ESG) is niet meer weg te denken. Duidelijk is dat er steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en het stimuleren van milieuvriendelijk gedrag dan wel het beprijzen van milieuvervuilend gedrag. Daarbij speelt fiscaliteit een belangrijke rol.

Tijdens het webinar zijn twee ontwikkelingen besproken:

  • Bernard van Gerrevink bespreekt met u Tax Impact Reporting: het is tijd voor transparantie en belastingrapportage met een focus op ESG, hoe ver bent u? Uiteraard belichten we tevens de recent gepubliceerde Tax Governance Code van VNO-NCW.  Marco Frikkee zal Sustainability vanuit een niet-fiscaal perspectief behandelen.  
  • Merijn Betjes loopt met u door het landschap van Green Taxation: met rasse schreden ontstaan er wereldwijd nieuwe milieubelastingen, bent u in control? Arnoud Walrecht vult de niet-fiscale maatregelen aan.

Voor meer informatie over onze Tax Sustainability services klik hier.

 

Sprekers

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.