Vastgoed

Vastgoed en fiscaal advies

Vastgoed en fiscaal advies

Is fiscaliteit het eerste waaraan u denkt wanneer u bezig bent een transactie op het gebied van vastgoed voor te bereiden? Waarschijnlijk niet. Toch is het belangrijk om de verschillende soorten belastingen op tijd en duidelijk in beeld te hebben. De fiscale gevolgen van een niet optimaal gestructureerde transactie kunnen namelijk groot zijn. Meijburg & Co kan u daarbij helpen.

Ons Vastgoed team bundelt specialistische kennis

Fiscaal adviseren over vastgoed vereist specialistische kennis. Bij Meijburg & Co is deze kennis gebundeld in een Vastgoed team. Dit hechte team van gedreven adviseurs bundelt haar krachten voor verschillende cliënten waar wij voor werken. Van beleggers tot hotel-operators en van financiële instellingen tot bouwondernemingen. Dus heeft u een fiscale vraag over bijvoorbeeld projectontwikkeling, aankoop van vastgoed of fusies en overnames? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over Vastgoed?

Als u meer wilt weten over Vastgoed, dan gaat Meijburg & Co graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

Trends en ontwikkelingen in de sector

KPMG Vastgoed formuleert antwoorden op de uitdagingen en trends waar u in de vastgoedsector mee worstelt. Meer informatie leest u op de website van KPMG.

© 2020 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.