Familie & Bedrijf: Dynamics Assessment Tool

We hebben de Familie & Bedrijf Dynamics Assessment Tool ontwikkeld om u meer inzicht te geven in de competenties die nodig zijn om de doelstellingen van uw familiebedrijf te realiseren. U kunt de tool gemakkelijk en vrijblijvend invullen.

Hoe werkt deze Tool?

Simpel: na uw registratie doorloopt u enkele eenvoudige stappen om onze vragenlijst te voltooien. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een rapport, waarin we de competenties van uw familiebedrijf op zes belangrijke gebieden beoordelen.

>>> Vragenlijst meteen invullen

Zes elementen van een sterk familiebedrijf

Het rapport biedt uw familiebedrijf waardevolle inzichten in de thema’s: ‘groei’, ‘risk’, ‘governance’, ‘vermogen’, ‘transitie’ en ‘mensen’. Tevens biedt het rapport handvatten om uw familiebedrijf te vergelijken met andere familiebedrijven uit de hele wereld.

Dynamics Assessment Tool

Balans zakelijke behoeften en familieverwachtingen

De dynamiek tussen de familie en het bedrijf is belangrijk voor de besluitvorming. De groei en de duurzaamheid van een familiebedrijf zijn afhankelijk van de balans tussen de behoeften van het bedrijf en de verwachtingen van de familieleden. De tool kan u helpen meer inzicht te krijgen hoe u de balans tussen bedrijf en familie kunt vinden, waarmee u de groei en duurzaamheid van de onderneming kunt bevorderen.

Meer deelnemers, scherper resultaat

Het assessment kan door meerdere familieleden en/of stakeholders worden ingevuld. Sterker nog: hoe meer betrokkenen vanuit uw familiebedrijf de tool invullen, hoe scherper de rapportage. Tevens kunnen de resultaten gefilterd worden op onder andere leeftijd en functie, zowel binnen als buiten uw eigen branche of organisatie.

Oplossingsgericht en datagedreven adviesgesprek

Onze Familie- en Bedrijfspecialisten helpen u graag om de uitdagingen waar uw organisatie voor staat het hoofd te bieden. De uitkomsten van uw assessment bieden hierbij een uitstekend aanknopingspunt voor een oplossingsgericht adviesgesprek.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.