Woningcorporaties

Heeft jouw woningcorporatie hulp nodig bij alle fiscale verplichtingen of behoefte aan belastingadvies? Onze specialisten helpen jou graag bij alle fiscale en fiscaal gerelateerde vraagstukken.

Contact team

Doorontwikkeling fiscale volwassenheid

Wij willen graag van toegevoegde waarde zijn voor die corporaties die de ambitie hebben om fiscaal ‘in control’ te zijn.  Wij zien daarbij voor ons – naast fiscale informatievoorziening en kennisoverdracht –  met name een rol weggelegd op (fiscaal) strategisch niveau. Wij hebben hiertoe een aanpak doorontwikkeling ‘fiscale volwassenheid’ ontwikkeld, waarbij we corporaties aan de hand van een zevental thema’s begeleiden zich fiscaal verder door te ontwikkelen.

Deze aanpak is geschikt (te maken) voor elke corporatie, dus ongeacht bijvoorbeeld de omvang, actuele ‘fiscale status’ of de aan-/ afwezigheid van interne fiscalisten. Het grote pluspunt van de aanpak is dat het een organisatie duidelijke kaders, richting en houvast geeft, zodat zij systematisch en gestructureerd en – heel belangrijk – in haar eigen tempo de gewenste fiscale stappen voorwaarts kan zetten. Actieve betrokkenheid van alle relevante stakeholders (zowel in- als extern en van hoog tot dieper in de organisatie) is daarbij cruciaal.

Advies nodig? Meijburg & Co!

Heeft uw woningcorporatie hulp nodig bij alle fiscale verplichtingen? Of heeft uw woningcorporatie in het algemeen behoefte aan belastingadvies? Onze specialisten helpen u graag bij alle fiscale en fiscaal gerelateerde vraagstukken. Met onze brede kennis en ruime ervaring bent u verzekerd van een deskundig advies. Neemt u gerust contact met ons op.

Links & Downloads

Actueel

Aankomende events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

30
Nov

Webcast - Woningcorporaties | Onderzoek fiscaliteit in de jaarrekening

07
Dec

Webcast - Schijnzelfstandigheid in de zorg

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.