Vastgoed

Is fiscaliteit het eerste waar je aan denkt wanneer je bezig bent een transactie op het gebied van vastgoed voor te bereiden? Waarschijnlijk niet. Toch is het belangrijk om de verschillende soorten belastingen op tijd en duidelijk in beeld te hebben. De fiscale gevolgen van een niet optimaal gestructureerde transactie kunnen namelijk groot zijn. Meijburg & Co kan jou daarbij helpen.

Contact team

Ons Vastgoed team bundelt specialistische kennis

Fiscaal adviseren over vastgoed vereist specialistische kennis. Bij Meijburg & Co is deze kennis gebundeld in een Vastgoed team. Dit hechte team van gedreven adviseurs bundelt haar krachten voor verschillende cliënten waar wij voor werken. Van beleggers tot hotel-operators en van financiële instellingen tot bouwondernemingen. Dus heeft u een fiscale vraag over bijvoorbeeld projectontwikkeling, aankoop van vastgoed of fusies en overnames? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over Vastgoed?

Als u meer wilt weten over Vastgoed, dan gaat Meijburg & Co graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

Trends en ontwikkelingen in de sector

KPMG Vastgoed formuleert antwoorden op de uitdagingen en trends waar u in de vastgoedsector mee worstelt. Meer informatie leest u op de website van KPMG.

Links & Downloads

Actueel

Aankomende events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

30
Nov

Webcast - Woningcorporaties | Onderzoek fiscaliteit in de jaarrekening

07
Dec

Webcast - Schijnzelfstandigheid in de zorg

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.