Fiscale procesvoering

Fiscale procesvoering kent vele dimensies

Fiscale procesvoering kent vele dimensies. Een groot deel van fiscale procesvoering betreft het materiële belastingrecht. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn o.a.:

  • Is een bepaalde betaling aftrekbaar?
  • Is een bepaalde activiteit belast of vrijgesteld?

De formele aspecten van fiscale procesvoering zijn ook belangrijk. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn o.a.:

  • Hoe kunnen belastingplichtigen bij fiscale procesvoering zorgen dat hun rechten worden beschermd?
  • Wat is de beste insteek voor een fiscale procedure?

Onze team van juristen voor fiscale procesvoering

Door onze multidisciplinaire benadering zien wij elke fiscale procesvoering in zijn totaliteit. Onze advocaten zijn verantwoordelijk voor de fiscale procesvoering. Bij complexe kwesties kijken onze specialisten van het betreffende fiscale vakgebied ook naar de zaak. We stellen altijd een sterk team samen dat de fiscale procesvoering met de belastingdienst zo goed mogelijk afhandelt.

Fiscale procesvoering sinds 1939

Dankzij ons sterke team van fiscale experts zijn wij onderscheidend in de markt. Dit maakt ons hét kantoor voor fiscale procesvoering. Omdat wij al sinds 1939 fiscale processen voeren is Meijburg de beste keus op het gebied van fiscale procesvoering met de belastingdienst.

Meer weten over fiscale procesvoering?

Voor vragen over fiscale procesvoering of geschillen met de belastingdienst neem contact op met Aldo Mariani of Rian Waaijer. Lees hieronder ook hun interview over dit onderwerp.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.