Fiscale procesvoering

Door onze multidisciplinaire benadering zien wij elke fiscaal geschil in haar totaliteit. Bij fiscale procedures is het van belang om de juiste feiten naar voren te brengen en daar bewijs voor te leveren. Om te weten welke feiten dit zijn, moet je naast het formele recht ook een diepgaande kennis hebben van het materiële recht.

Binnen Meijburg is er veel ervaring op het gebied van het materieel belastingrecht en voor elk belastingmiddel hebben wij specialisten. Onze procesgroep werkt samen met die specialisten. Zo’n samenwerking tussen de advocaat of gemachtigde, die de procedure voert, en de specialist op het materiële belastingrecht zorgt ervoor dat Meijburg de juiste strategie kan kiezen voor de cliënt en de kans op succes zo groot mogelijk is!

Fiscale procesvoering sinds 1939

Dankzij ons sterke team van fiscale experts zijn wij onderscheidend in de markt. Dit maakt ons hét kantoor voor fiscale procesvoering. Omdat wij al sinds 1939 fiscale processen voeren is Meijburg de beste keus op het gebied van fiscale procesvoering met de belastingdienst. 

Lees hieronder ook het interview over dit onderwerp.

Links & Downloads

Advies nodig?

Partner mariani.aldo [at] kpmg.com Amstelveen
Director waaijer.rian [at] kpmg.com Amstelveen

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.