Technologie

In het internationale bedrijfsleven staan de ontwikkelingen niet stil. Dit vraagt om technologie met de flexibiliteit die kan voldoen aan jouw veranderende behoeften op het gebied van ondernemingsbeheer en talentmanagement.

KPMG LINK Go houdt zich bezig met de mobiliteitsaspecten van deze behoeften, om jezelf, je aanbieders en KPMG te verbinden met jouw personeel. Als technologische ruggengraat van KPMG’s Global Mobility Services- (GMS-)praktijk versterkt KPMG LINK Go ons dienstverleningsmodel en zorgt het dat de GMS-praktijk aan zowel cliënten als hun werknemers onze gepersonaliseerde ‘high touch’ dienstverleningsbenadering kan aanbieden.

KPMG LINK Go is een taakgericht en op modules gebaseerd systeem dat is ontwikkeld om mobiliteit, talent, HR en werknemers binnen jouw bedrijf te ondersteunen. Het systeem biedt schaalbaarheid, workflow, een robuuste verkoopcommunity en krachtige analytics, waardoor jij je kunt concentreren op je waardevolste ‘bezit’, jouw mensen. 

In een gepersonaliseerd dashboard gaat het in de eerste plaats om de actie-items. Of het nu is voor een werknemer die belastinggegevens invult, een programmamanager die toeziet op de immigratieadministratie of een businesslinemanager die zich richt op algemene kosten – het systeem zorgt voor de juiste informatie wanneer en waar jij die nodig hebt.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.