Kansspelbelasting

Kansspelbelasting is een belasting die op veel spelen van toepassing is. Denk aan traditionele kansspelen zoals loterijen, casino’s en speelautomaten. Maar ook over promotionele kansspelen moet u mogelijk belasting betalen. 

Contact

Kennis van kansspelen en online gambling

Meijburg & Co heeft een team van specialisten met enorme kennis van de kansspelenmarkt. Aan de ene kant zijn er professionals die gespecialiseerd zijn in de traditionele branche, echter online gambling maakt een dusdanige groei door, dat het ook op dat gebied van groot belang is om specialisten te hebben. Wij kunnen u adviseren over de regelgeving en nieuwe producten. Doordat het team deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van specialisten op het gebied van fiscaal advies kansspelen en online gambling, bent u verzekerd van het beste advies.

Geen onnodige kansspelbelasting betalen

Ook ondernemers buiten de kansspelenmarkt adviseren wij regelmatig. Bijvoorbeeld over de fiscale impact van promotionele kansspelen. Meijburg & Co zorgt ervoor dat alle gegevens kloppen en u niet te veel belasting betaalt. De specialisten beoordelen daarom ook interne processen op het gebied van kansspelbelasting. Zo zorgen we dat ondernemingen tijdig aan hun verplichtingen voldoen.

Fiscaal advies bij (promotionele) kansspelen

Heeft u een kansspelendienst en wilt u daarover graag fiscaal advies? Wilt u weten of u de huidige afdracht van kansspelbelasting binnen uw onderneming kunt verbeteren? Krijgt u graag advies over een promotionele actie en de fiscale gevolgen daarvan? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We delen graag onze kennis.

Links & Downloads

Aankomende events

30
Nov

Online - Btw-sessie | CBAM-verplichtingen

30
Nov

Webcast - Woningcorporaties | Onderzoek fiscaliteit in de jaarrekening

07
Dec

Webcast - Schijnzelfstandigheid in de zorg

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.