KPMG Digital Gateway

De tool om reporting- en complianceprocessen te managen en data inzichtelijk te krijgen

De fiscale functie opnieuw vormgegeven voor de toekomst

In de huidige complexe fiscale omgeving kan de integratie van technologie en innovatie bepalend zijn in het verschil tussen enkel reageren op uitdagingen, de status quo in stand houden, en actief een eigen fiscaal narratief vormgeven, zowel binnen als buiten de begrenzingen van de organisatie.

KPMG's Digital Gateway voor Tax is een innovatief platform dat draait in de cloud op Microsoft Azure. Deze alomvattende oplossing biedt fiscale leiders een centraal toegangspunt tot technologiegedreven oplossingen, met KPMG's scala van baanbrekende belastingtechnologieën en bijbehorende diensten, realtime inzichten inzake de branche en de nieuwste toonaangevende ideeën van KPMG over fiscale aangelegenheden.

 

De nieuwste release voor Digital Gateway beschikt over:

s

Nieuw ontworpen instructies voor de gebruiker

Een nieuwe Digital Control Tower inbox met actiepunten, meldingen en vernieuwde content waarmee gebruikers hun taken doelgerichter kunnen uitvoeren.

s

Verbeterde integratie van applicaties

De applicaties van het Digital Gateway-platform hebben een prominente plaats in de Digital Gateway Control Tower, waardoor gebruikers gemakkelijker aan de slag kunnen en platformapplicaties naadloos kunnen worden geïntegreerd.

s

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Gestroomlijnde navigatie voor maximaal resultaat met een minimum aan muisklikken.

Vragen over KPMG Digital Gateway?

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in het managen van uw internationale fiscale en financiële compliance verplichtingen? Neem dan contact met ons op.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.