Single Family Offices

In een steeds transparantere en gereguleerde wereld worden ook de belastingstelsels steeds complexer. Het is belangrijk om adviseurs te hebben die u begrijpen en die zorgen voor adequate fiscale begeleiding bij het opzetten of onderhouden van uw family office. Ons team van adviseurs kan u helpen met alle aspecten rondom fiscaliteit die hierbij een rol spelen.

Neem contact op met het team

Single Family Offices

Advies op maat

Het Family Office Services-team van KPMG Meijburg & Co begrijpt dat elke familie anders is. Daarom bieden wij advies op maat om uw family office op te richten, te runnen, te groeien en uw energie te behouden. Geen twee families zijn identiek en hetzelfde geldt voor family offices. Maar wat uw family office ook doet, er kan een moment komen dat het wat externe ondersteuning nodig heeft.

De manier waarop Meijburg die ondersteuning biedt, komt voort uit één kerninzicht: dat de term 'family office' slechts een flexibel concept is. Daarom zijn we van mening dat een one-size-fits-all benadering van family offices niet werkt. Of u nu overweegt om voor het eerst een family office op te richten of betrokken bent bij een belangrijke en langdurige operatie, elke zaak vereist een unieke aanpak. Daarom baseren wij onze dienstverlening niet op een vaste lijst met family office-producten, maar op een team van specialisten die putten uit de bredere ervaring uit alle gebieden van onze wereldwijde praktijk om aan elke klant en diens uitdagingen te voldoen.

Bekijk ook de Family Office Guide

Deze gids is uitsluitend toegankelijk met speciale inloggegevens. Interesse of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.