Proces managementtools: KPMG LINK 360

Proces managementtools - KPMG LINK 360

Heeft u van KPMG LINK 360 gehoord? Deze handige procesmanagementtool is precies wat u nodig heeft bij het managen van uw internationale fiscale en financiële compliance verplichtingen.

Proces managementtools: KPMG LINK 360

Procesmanagementtools moeten vooral uitblinken in overzichtelijkheid. KPMG LINK 360 doet dat. Deze procesmanagement- en samenwerkingstool geeft een 360-graden-beeld van de wereldwijde compliance positie van uw bedrijf. Grensoverschrijdend en voor alle teams en divisies. Met deze online applicatie beheert u veilig uw fiscale en compliance-positie. Procesmanagementtools: KPMG LINK 360 helpt u daarnaast met uw wereldwijde fiscale en financiële verslaglegging.

Efficiënt, transparant en betrouwbaar

KPMG LINK 360 maakt informatie-uitwisseling tussen interne teams en externe leveranciers waar ook ter wereld een stuk efficiënter. Met als resultaat transparantie en toegang tot betrouwbare bedrijfsinformatie met één druk op de knop. Dit geeft de fiscale en financiële afdelingen meer tijd, ruimte en armslag om zich proactief in te zetten om waarde toe te voegen aan het bedrijf. Waren alle procesmanagementtools maar zo veelzijdig!

Hosted by KPMG

Niet onbelangrijk om te vermelden: omdat KPMG LINK 360 door KPMG wordt gehost, vormt het een minimale belasting voor uw eigen IT-middelen en- infrastructuur. Dat is bij sommige procesmanagementtools wel anders. Met KPMG LINK 360 heeft u dus wel de lusten en niet de lasten. Wilt u nog meer voordelen van deze tool in werking zien? Bekijk dan de video die we speciaal voor u online gezet hebben.

Meer informatie over procesmanagementtools?

Als u meer wilt weten over procesmanagementtools of KPMG LINK 360 en wat Meijburg & Co op dat gebied voor u kan betekenen, neem dan contact op met onze specialisten Jeroen Leek en Aysha Sammy.

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.