Woningcorporaties en fiscaal advies

Woningcorporaties fiscaal advies

De belastingheffing van en rondom woningcorporaties is enorm in ontwikkeling. Er zijn allerlei nieuwe belastingplichten ingevoerd. Daardoor is het voor een woningcorporatie steeds lastiger om zich aan alle regelgeving te houden. De specialisten van Meijburg & Co staan u daarom graag bij met fiscaal advies.

Woningcorporaties fiscaal advies

De laatste tijd is er veel veranderd voor woningcorporaties. Zo is er niet alleen een beperkte vennootschapsbelastingplicht, maar ook een integrale vennootschapsbelastingplicht ingevoerd. Dat betekent dat er allerlei fiscale en administratieve verplichtingen bij gekomen zijn. Ook is er hierdoor steeds meer aandacht voor de fiscaliteit. Die wordt steeds complexer en verandert bovendien voortdurend. Dat maakt het niet makkelijk om u als woningcorporatie overal aan te houden.

Op deze gebieden voorziet Meijburg & Co u van fiscaal advies

Bij Meijburg & Co hebben we een gespecialiseerde Real Estate Group. Dit team bestaat uit professionals die uw woningcorporatie graag op alle belastinggebieden van fiscaal advies voorzien. Het gaat om de volgende gebieden:

  • Vastgoedontwikkeling: btw en overdrachtsbelasting
  • Btw-optimalisering
  • Wijzigingen van belastingregels
  • Compliance en controle
  • Vennootschapsbelastingadvies
  • Gemeentelijke heffingen en WOZ
  • Horizontaal toezicht en Tax Control Framework

Advies nodig? Meijburg & Co!

Heeft uw woningcorporatie hulp nodig bij alle fiscale verplichtingen? Of heeft uw woningcorporatie in het algemeen behoefte aan belastingadvies? Onze specialisten helpen u graag bij alle fiscale en fiscaal gerelateerde vraagstukken. Met onze brede kennis en ruime ervaring bent u verzekerd van een deskundig advies. Neemt u gerust contact met ons op.

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.