Sayee Gomathy Ramaswamy

Sayee is gespecialiseerd in transfer pricing en helpt multinationals met transferpricingdocumentatie, compliance, belastinggeschillen, APA’s, MAP’s en advies.

Sayee was tax-policystagiair bij het Centre for Tax Policy and Administration (CTPA) van de OESO, en hield zich bezig met belastingverdragen en transfer pricing. Hij heeft bijgedragen aan het werk van de subcommissie van de Verenigde Naties voor transferpricingzaken. Ook heeft Sayee geholpen bij capaciteitsopbouwinitiatieven van de Europese Commissie voor belastingdiensten.
Hij is tevens een veelgevraagd spreker aan academische instellingen en heeft meegewerkt aan wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande boeken en tijdschriften.

Sayee heeft een doctoraat in internationale belastingen behaald aan de WU Vienna University of Economics and Business (Oostenrijk). Daarnaast beschikt hij over academische graden in bedrijfskunde, financiën en boekhouding (behaald in India).

Specialismen

  • Transfer Pricing

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.