Marianne Laterveer

Marianne heeft twintig jaar ervaring als belastingadviseur. Als Senior Tax Manager beheert zij samen met haar team diverse nationale en internationale opdrachten. Ze heeft een gevarieerd bestand van nationale en internationale klanten opgebouwd die in een breed scala aan sectoren en bedrijfstakken opereren, bijvoorbeeld chemie, energie, maakindustrie, farmaceutische industrie, elektronica, auto-industrie en de financiële sector.

Marianne is ook gespecialiseerd in belastingheffing bij expats, internationale sociale zekerheid en grensoverschrijdende vraagstukken, vooral als het gaat om prestatiebeloning. Zij is een van de Nederlandse contactpersonen voor de internationale databank op het gebied van participatieregelingen, een functie die ze vele jaren heeft bekleed. Verder heeft ze uitgebreide ervaring met het verstrekken van advies op dit terrein. Dankzij haar werk voor internationale en Europese instellingen heeft Marianne haar fiscale kennis op dit gebied kunnen verbreden.

Beroepsorganisaties:

  • Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Opleiding, vergunningen & certificeringen:

  • Master Fiscaal Recht
  • Master Economische Geschiedenis

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.