L.V.E. (Lennaert) Mosk

Lennaert is sinds mei 2019 onderdeel van het transfer pricing team bij Meijburg & Co en heeft zich gespecialiseerd in financiële transacties en waarderingen (veelal als onderdeel van herstructureringen en verplaatsing van IP). Hij heeft veel ervaring met het opstellen van intra-groep financieringsmodellen (intra-groep leningen, cash pools en garanties) en het opstellen van de bijhorende documentatie. Daarnaast is Lennaert regelmatig betrokken bij M&A projecten. Voordat hij is begonnen bij Meijburg & Co was hij werkzaam bij een kleiner fiscaal kantoor waar hij zich richtte zich op een breed aspect van transfer pricing gerelateerd onderwerpen. Hier is hij begonnen met de specialisatie in financiële transacties en waarderingen, waar hij bij Meijburg & co mee verder is gegaan.

Specialismen

  • Transfer pricing

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.