Bernard van Gerrevink

Als allround belastingadviseur heeft Bernard uitgebreide ervaring in de internationale belastingpraktijk, inclusief grensoverschrijdende transacties, tax accounting en compliance, fusies, overnames en internationale reorganisaties. Daarnaast ondersteunt hij bedrijven bij de ontwikkeling van een interne belastingstrategie en de formulering van beleid ter verbetering van hun corporate governance. Ook helpt hij bedrijven te voldoen aan veranderende en toekomstige nieuwe vereisten ten aanzien van de fiscale transparantie van multinationals.

Bernard is lid van het wereldwijde KPMG IMPACT-netwerk en geeft in Nederland leiding aan KPMG’s diensten op het gebied van Tax Impact Reporting. Bovendien is hij hoofd van de Frankrijk-desk van KPMG Meijburg & Co en geeft hij leiding aan onze International Taxation Knowledge Group. 

Bernard is sinds 2004 werkzaam bij Meijburg & Co. Hij is sinds 2008 docent aan de Université Paris Dauphine in Frankrijk. 

Specialismen

  • Belastingverdragen
  • M&A structuring
  • Vennootschapsbelasting

Landendesks

  • France desk

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.