Agata Uceda

Ágata is gespecialiseerd in transfer pricing en maakt deel uit van het Global Transfer Pricing Services Team van KPMG Meijburg & Co. Zij werkt al 20 jaar onafgebroken in de transfer pricing-praktijk en adviseert multinationale ondernemingen .

Ágata heeft ervaring met vooroverleg over Advance Pricing Agreements (APA’s) en het bijstaan van cliënten in complexe transfer pricing-onderzoeken door de Belastingdienst. In het recente verleden is zij opgetreden als getuige-deskundige in fiscaal-juridische procedures in verschillende Europese landen. Zij spreekt vaak op internationale fiscale bijeenkomsten (IBFD, BNA-opleiding, OESO-overleg) en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit Leiden (Adv. LLM International Tax & Law de Universiteit van Amsterdam en Universität Wien).

Ágata is in 2011, 2013 en 2016 uitgeroepen tot Best in Transfer Pricing bij de Europese Women in Business Awards en wordt regelmatig door Euromoney genoemd als een van de beste transfer pricing-adviseurs ter wereld. 

Ágata houdt zich actief bezig met het bevorderen van diversiteit op het werk en het begeleiden en coachen van anderen. Opleiding en lidmaatschappen:

-    Executive MBA, University of Edinburgh en École Nationale des Ponts et Chaussées

-    Master in Change Management, INSEAD

-    IFA, NOB, Global Board Ready Women

Specialismen

  • Transfer pricing
  • Transfer Pricing Controversy & Dispute Resolution
  • Transfer Pricing Documentation
  • Transfer pricing value chain management

Marktsectoren

  • Consumer goods
  • Life sciences
  • Media en Entertainment

© 2023 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.