Online btw sessies najaar 2021

14 september 2021
Online btw sessies najaar 2021

Op veler verzoek organiseren wij ook dit najaar weer een reeks btw-ontbijtsessies. In interactieve, informele en online sessies van maximaal 45 minuten behandelen onze specialisten diverse btw-actualiteiten, een must voor iedere financiële professional. 

Aanmelden, deelnemen en delen

Deelname aan deze (Nederlandstalige) sessies is kostenloos en het staat u vrij om deel te nemen aan iedere sessie naar keuze. Tevens moedigen wij u van harte aan om deze uitnodiging te delen met een collega of andere relatie(s). Zie onderstaand de thema's. 

Datum Onderwerp
7 oktober  Achtergrond, voorwaarden alsmede voor- en nadelen fiscale eenheid btw
21 oktober  Aftrek van btw bij houdstervennootschappen
4 november  Administratieve vereisten (waaronder factuur-en bewaarplicht), invullen btw-aangifte en Opgaaf ICP 
18 november  Douane-documenten; hoe controleer je ze en wat is relevant voor de btw-aangifte?
2 december  Beperking van aftrek btw op kosten van personeelsvoorzieningen (BUA, auto van de zaak)

Registratie, duur en meer informatie

Alle online btw-sessies beginnen stipt om 11:00 uur en duren circa 45 minuten. Klik op de bovenstaande links of hier om u aan te melden voor de online btw-sessies. Heeft u vragen over een sessies of een onderwerp? Neem dan contact op met Ivy Busing.

Wij zien uw deelname met veel interesse tegemoet dit najaar.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.