KPMG Meijburg & Co onthult uniek kunstwerk

28 juni 2019
Kunstwerk

Op het hoofdkantoor van Meijburg & Co is donderdag het unieke kunstwerk van Hideyuki Ishibashi onthuld. Als winnaar van de Meijburg Art Commission 2018 kreeg hij de kans om het kunstwerk te maken. Meijburg & Co heeft zijn werk toegevoegd aan haar kunstcollectie.


Tijdens het ontwikkelen van het kunstwerk heeft Hideyuki zich laten inspireren door de architectuur en de reflectie van het licht door de glazen wanden van het hoofdkantoor van Meijburg & Co in Amstelveen. De verwerking van matte en reflecterende elementen, maken dat op ieder moment van de dag een ander aspect van het kunstwerk wordt uitgelicht. Door op deze unieke wijze gebruik te maken van de wisselende lichtinval, blijft dit kunstwerk je verrassen.
 

Meijburg & Co vindt het belangrijk om bij te dragen aan de cultuur sector. Voor een goede en rechtvaardige belastingheffing is het essentieel om niet vast te blijven zitten in oude patronen, maar mee te bewegen met de veranderende samenleving en telkens met een frisse blik naar nieuwe ontwikkelingen te kijken. Kunstenaars zijn bij uitstek in staat om bestaande patronen te doorbreken en ons te inspireren. Daarom reikt Meijburg & Co jaarlijks de Meijburg Art Comission uit tijdens hét toonaangevende internationale evenement voor nieuwe fotografie: Unseen Amsterdam. Als sponsor van Unseen ondersteunt Meijburg & Co fotografietalent door hen de kans te bieden nieuw werk te ontwikkelen en aan een groot publiek te tonen.
 

De Meijburg Art Commission 2019 wordt uitgereikt tijdens de openingsavond van Unseen op donderdag 19 september in de Westergasfabriek in Amsterdam. Meer dan 300 opkomende en gevestigde kunstenaars uit alle hoeken van de wereld zullen hier de meest baanbrekende ontwikkelingen in de fotografie presenteren.

Klik hier voor meer informatie over Hideyuki Ishibashi

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.