Interview: Veranderende tijden vragen om Tax Technology

24 januari 2022

Transparantie en toegang tot data is tegenwoordig cruciaal. Om te groeien naar een toekomstbestendige belastingfunctie maakt onze Tax Technology praktijk volop gebruik van de nieuwste technologieën.

Om deze ‘transformatie’ te ondersteunen maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en helpen we organisaties bij het inzetten en organiseren van de juiste mix van mensen, processen en technologie.

Zo stonden o.a. de migratie van ERP-systemen en de realisatie van ‘compliance by design’ concepten afgelopen jaar centraal binnen onze praktijk.

Onze Tax Technology specialisten Alexander Zegers en Lars Haringsma vertellen in dit interview graag over de belangrijkste ontwikkelingen binnen het vakgebied en onze praktijk; hoe wij organisaties door slim gebruik te maken van technologie ook dit jaar weer kunnen helpen om meer waarde vanuit de belastingfunctie te creëren. 

 

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.