International Tax Review: KPMG Meijburg & Co weer Top Tier 1 Firm!

10 oktober 2019
Top Tier 1

KPMG Meijburg & Co is door International Tax Review wederom uitgeroepen tot Top Tier 1 Firm in de categorieën General Corporate Tax en Transfer Pricing in Nederland.
De rankings kwamen tot stand in samenwerking met de World Tax Guide 2020 en de World Transfer Pricing Guide 2020. Beide vakgidsen bieden uitgebreide informatie over juridische en fiscale professionals en kantoren wereldwijd, die meer dan vijftig rechtsgebieden op elk continent beslaan.

Wij zijn erg trots dat International Tax Review ons kantoor – net als in voorgaande jaren – opnieuw heeft vermeld als Top Tier 1 Firm op het gebied van General Corporate Tax en Transfer Pricing in Nederland. Dit bewijst dat wij onze cliënten goed bedienen en vormt daarnaast een bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. 

World Tax Guide en World Transfer Pricing Guide

De jaarlijkse World Tax Guide en World Transfer Pricing Guide zijn twee belangrijke vakgidsen voor belastingspecialisten, managers en decisionmakers bij het vinden van specialistisch fiscaal advies. Elke editie beoordeelt per land of continent de fiscale expertise die in verschillende rechtsgebieden wordt geboden. Hiermee heeft men met deze gidsen toegang tot de meest uitgebreide informatie over de markt voor fiscaal advies.

Onafhankelijk onderzoek

De ranglijst in beide vakgidsen is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek van International Tax Review. Daarbij wordt gekeken naar drie belangrijke criteria:

  • werkzaamheden/projecten: dit betreft verleende diensten aan en gerealiseerde projecten voor cliënten in de laatste twaalf maanden;
  • feedback van collega's: op grond van een praktijkenquête onder professionals in hetzelfde vakgebied in/op het desbetreffende land/continent (professionals kunnen niet hun eigen bedrijf of collega’s aanbevelen);
  • feedback van cliënten: er wordt een enquête uitgezet onder een breed scala van opdrachtgevers. Daarin wordt gevraagd naar hun mening over de kantoren en professionals die zij inhuren. Daarbij wordt met name gelet op de volgende kenmerken: vakkennis, toegankelijkheid en communicatie, specialisme, ‘value for money’, de relatie tussen cliënt en adviseur en het internationale netwerk.

Zie: World Tax 2020 
Zie: World Transfer Pricing 2020
 
#WORLDTP2020
#WorldTax2020

© 2021 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.