EcoVadis zilver duurzaamheidscertificaat voor Meijburg

7 augustus 2024
Zilver duurzaamheidscertificaat

Meijburg is in 2024 beoordeeld met een EcoVadis Zilveren Rating. Met deze duurzaamheids-ranking behoren we tot de bovenste 15% van de gemeten bedrijven.

EcoVadis is ’s werelds grootste samenwerkingsplatform van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, bedrijven kunnen de prestaties op het gebied van duurzaamheid evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen. De niet-financiële managementinformatie wordt beoordeeld aan de hand van vier verschillende duurzaamheidsthema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Naast de EcoVadis certificering (in 2024 voor het eerst door Meijburg aangevraagd) laten wij de betrouwbaarheid van onze informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (zoals weergegeven in het MVO-Register, 2024: 3 sterren) jaarlijks door FIRA Sustainability B.V. verifiëren.

Meer informatie? Neem contact op met Danique Manshanden, ESG coördinator.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.