Benieuwd naar toekomst (Europese) familiebedrijf?

17 juni 2019
gezin aan tafel

Vul onze vragenlijst in en ontvang het onderzoeksrapport!

Als familiebedrijf staat u voor tal van uitdagingen. Maar welke zijn dit? En hoe gaan uw collega-ondernemers hiermee om? Om u meer inzicht te kunnen bieden in de trends en ontwikkelingen voor familiebedrijven in Europa organiseren wij, in samenwerking met FBNED en European Family Business (EFB), voor de achtste keer de Europese Barometer voor Familiebedrijven.

In deze enquête kunt u als ondernemer of betrokkene van een familiebedrijf uw verwachtingen uitspreken over onderwerpen als wijzigingen in wet & regelgeving, concurrentie, innovatie en het aantrekken van de juiste mensen. Mede dankzij uw medewerking kunnen wij een rapport opstellen dat waardevolle inzichten biedt in de toekomst van het Europese familiebedrijf. 

In 2018 hebben ruim 1.575 respondenten uit 26 landen deelgenomen aan de enquête. De uitkomsten van deze en voorgaande edities hebben aanzienlijke media-aandacht gegenereerd, wat de stem van familiebedrijven in Europa heeft versterkt. Ook de uitkomsten van deze editie stellen wij uiteraard graag voor u ter beschikking. Wanneer u uw mailadres invult aan het einde van de enquête, sturen wij u het volledige rapport medio november 2019 toe.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten in beslag en uw anonimiteit wordt te allen tijde gewaarborgd. 

Uitkomsten Europese Barometer voor Familiebedrijven 2018

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.