Meijburg Legal advocatuur en notariaat

Wij vertalen nieuwe wet- en regelgeving naar uw specifieke situatie en denken graag vanuit juridisch perspectief met u mee, bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw bedrijfsvoering. Uiteraard in nauwe samenwerking met fiscale, audit en advisory specialisten uit ons omvangrijke (inter)nationale netwerk. 

Vanuit een multidisciplinaire aanpak vergaart ons team een totaalbeeld van alle relevante aspecten van uw bedrijfsvoering. Korte lijnen en de mogelijkheid om snel te schakelen, garanderen dat u te allen tijde de juiste specialismen aan tafel krijgt. Waar ook ter wereld.

Meijburg Legal heeft geen samenwerking, in de zin van de IDS Verordening 2015 en van de Verordening op de advocatuur, met andere entiteiten die onderdeel uitmaken van de KPMG organisatie dan met Meijburg & Co.

Adviesgebieden

UPDATE: Benchmark Rate Transition (april 2022)

19 april 2022
Since the 1st of January 2022 only a limited amount of GBP and JPY London IBOR’s (“LIBOR”) are published (the so called “synthetic LIBOR’s). The UK’s Financial Conduct Authority has clarified that the...
Lees verder

Upcoming events

21
Sep

Online - Prinsjesdag 2022

Fiscale update voor Bedrijfsfiscalisten

22
Sep

Online - Belastingplan 2023 voor woningcorporaties

© 2022 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.