Prinsjesdagtontbijt Brabant

Route bepalen in een snel veranderende wereld

Woensdag 20 september | 07:15 - 10:30 uur

Aanmelden

De bijeenkomst ‘Prinsjesdagontbijt Brabant 2023 – Leiderschap in uitdagende tijden’ vindt plaats op woensdag 20 september van 07:15 uur tot 10:30 uur in The Duke te Nistelrode.

In uitdagende tijden is leiderschap belangrijker dan ooit. Verbinding creëren is hierin de sleutel. Verbinding creëren met personeel en klanten. Dit betekent dat je echt luistert naar hun zorgen, wensen en verwachtingen zodat er samen kan worden gebouwd aan een toekomst die voor iedereen waardevol is.

Leiderschap in onzekere tijden is een uitdaging, maar ook een kans om te groeien en te excelleren. Door te blijven ontwikkelen, flexibiliteit te tonen en te inspireren, kunnen bestuurders hun organisatie helpen om te gedijen in iedere omstandigheid. Voor leiders is inzicht in ontwikkelingen van groot belang. Alleen met kennis van de snel veranderende wereld om ons heen kan een leider de juiste koers bepalen.

Tijdens de ontbijtsessie zullen een aantal uitzonderlijke leiders en denkers je, samen met dagvoorzitter Meike de Jong, journalist en presentator bij RTL Nieuws en nieuwslezer bij Qmusic, meenemen in hun reis naar succes en de hindernissen die zij onderweg hebben overwonnen.

 

Sprekers

Pieter van den Hoogenband, Chef de Mission TeamNL Parijs 2024

Brigit van Dijk, CEO Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Maartje van Schagen, Directeur Simac IT NL

Bas Smeulders, Co-founder en CFO Sendcloud

Hans Dona, Voorzitter raad van advies Gubbels Bedrijven

Logo

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.